Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Sorin Chirita 
Director traineri

Sorin Chirita


Oras: Constanta
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0241/ 616310
Nascut in municipiul Constanta, judetul Constanta, la data de 20 mai 1978.
Licentiat in stiinte economice, absolvent de studii postuniversitare de specializare in managementul afacerilor si masterat specializarea devianta si delincventa juvenila.
De asemenea, absolvent al cursurilor de expert evaluator proprietati imobiliare, marketing imobiliar, managementul proiectelor, protectia muncii, drept civil, resurse umane, psihopedagogie si formare profesionala. 
Intre anii 2000 si 2007- presedinte al Asociatiei pentru Promovarea Tineretului din Romania, director executiv al Centrului pentru Formare Profesionala si Dezvoltare Regionala si director economic SC Blasor Group SRL. Din data de 1 septembrie 2007 - director general al Institutului pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Membru ANEVAR - expert evaluator proprietati imobiliare si membru fondator al diverselor organizatii profesionale.
Participant activ la elaborarea de studii si implementarea unor proiecte de interes public.
De asemenea, lector pentru cursurile de formare profesionala a adultilor, coautor la diverse lucrari publicate si participant la conferinte interne si internationale.

Data adaugarii: 2008-08-13 14:29:48    Vizualizari: 1279
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop