Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Center for Productivity Improvement 
Director traineri

Center for Productivity Improvement

Center for Productivity Improvement

Oras: Tirgoviste
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: +40-728-934.499

Center for Productivity Improvement (cPi) este o companie romaneasca de training si consultanta, infiintata pentru a ajuta firmele romanesti sa dobandeasca cunostintele si expertiza necesare pentru a-si imbunatati productivitatea si performanta operationala.

Imbunatatirea calitatii, eficientei si flexibilitatii (adica toate aceste trei elemente in acelasi timp) companiei Dvs., va conduce la cresterea competitivitatii, conditie absolut obligatorie intr-un mediu puternic concurential, precum piata globalizata.

Noi suntem compania sora a firmei Van Goubergen P&M, fondata in 1993, cu sediul in Belgia, si care asigura servicii de training si consultanta pentru companii vest-europene, americane si canadiene, cum ar fi: Philips, Volvo, Bobcat, Fujifilm, Akzo Nobel, Heineken, Master Foods, Mars, Nike, etc., intr-un spectru foarte larg de industrii www.vangoubergen.com.

Prin aceasta afiliere ramura romaneasca a fost inzestrata cu toate abilitatile, cunostintele, practicile si experienta, necesare pentru a ne asigura ca firmele romanesti vor avea parte de acelasi standard inalt de consultanta si training, ca si companiile vestice.


Data adaugarii: 2008-07-31 11:03:33    Vizualizari: 569
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop