Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Catalin Constantin 
Director traineri

Catalin Constantin


Oras: Galati
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0742689327

    Experienta de aproape 3 ani ca trainer al AIESEC Galati mi-a oferit oportunitatea de a-mi dezvolta unele abilitati specifice acestei responsabilitati cum ar fi: managementul audientei, discursul public, facilitarea grupurilor de lucru, sintetizare, limbajul corpului in training, metode de transmitere a informatiei si realizarea sesiunilor de pregatire. Participarea in cadrul unor sesiuni de pregatire tinute de companii de renume din domeniul trainingului si formarii profesionale (Human Invest, TMI, Dale Carnegie, IntelCompetitiv) mi-au dezvoltat pasiunea pentru training si pentru activitatile de resurse umane conexe trainingului.

   Ca experitza am tinut in tot acest timp traininguri si seminarii pe teme ca Leadership Situational Individual, Managementul Proiectelor, Team Work, Sintetizare, Coaching, Vanzari, Responsabilitate Financiara, Needs Assessment si sesiuni de Team Building.

   Experienta de 1 an in cadrul departamentului de Resurse Umane mi-au oferit o privire de ansamblu asupra implementarii sistemelor de resurse umane la nivelul organizatiei. Responsabilitatile personale in cadrul acestui departament  - responsabil de implementarea sistemului de motivare, evaluare, tracking si invatare/learning – mi-au oferit posibilitatea de a implementa aceste sisteme si in activitatea de training.

    O reusita persoanala este implemetarea modelului de competente pentru trainerii din AIESEC Galati; modelul contine un numar de opt competente precum si comportamentele pozitive si negative specifice fiecarei competente. Modelul este folosit atat in evaluarea trainerilor cat si in selectia noilor membri ai echipei de traineri.    Impreuna cu echipa de traineri din AIESEC Galati am reusit sa implementam sistemul de evaluare a impactului trainingurilor/sesiunilor de pregatire (training impact evaluation); sistemul isi propune sa urmareasca o data la sase luni modul in care cursantii isi insusesc si aplica notiunile teoretice sau practice dobandite in urma unui training.    

    Cresterea in cadrul organizatiei si experienta in HR mi-au oferit posibilitatea de a ma putea implica direct in recrutarea noilor membri ai AIESEC Galati. In cei 3 ani de voluntariat am participat in 4 campanii de recrutare aducandu-mi contributia la eficientizarea folosirii modelului de competente si profilului membrului si luand parte la peste 100 de interviuri de selectie a noilor membri.

    Fiind vicepresedinte al deparamentului de Relatii Internationale am coordonat si procesul de alocare a membrilor pe departament in urma unei sesiuni de setare de obiective si a trebuit sa tin un tracking constant a activitatii membrilor de pe departamentul condus de mine.


Data adaugarii: 2008-07-12 11:00:21    Vizualizari: 1821
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop