Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Adriana Sumanaru 
Director traineri

Adriana Sumanaru


Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0723174338
Eu am inteles ca pentru a evolua, pentru a ajunge sa fiu un om mai bun, atat in relatia cu mine insami, cat si in relatia cu ceilalti, trebuie sa dezvolt cunostinte noi, sa imi educ abilitati vechi, dar si sa fiu eu insami.
Cum am reusit sa le imbin pe cele 3?
Trecand printr-o serie de experiente de training si un program de dezvoltare personala continua, prin care am reusit sa descopar lucruri importante pentru evolutia mea.
Am constientizat ca in relatiile cu cei din jur trebuie sa tin cont de tipul persoanei din fata mea. Fiecare are stilul propriu de a transmite un anumit lucru si am invatat sa-l ascult pe fiecare in parte.
Am invatat sa imi aloc timp pentru mine, pentru bucuriile proprii, pentru a ma descoperi.
Am reinvatat sa ma iubesc si sa iubesc. Am invatat sa ma ascult si sa fiu impacata cu mine insami, sa fac ceea ce imi place.
Am constientizat ca nu am intotdeauna nevoie de carti, pentru ca tot ce am nevoie sa stiu pentru a fi fericita, deja detin. 
De ce training? Pentru ca este o oportunitate pentru mine sa le ofer si celor din jurul meu ocazii prin care ei isi pot descoperii propriile experiente si propriile constientizari.

Data adaugarii: 2010-11-23 21:54:17    Vizualizari: 203
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop