Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow QRP International 
Director traineri

QRP International

QRP International

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: +40 - (0)312249983

QRP International este un furnizor international de servicii de training, specializat in Project Management, Program Management si IT Service Management. In prezent, QRP furnizeaza servicii in tari precum: Italia, Germania, India, Spania, Suedia, Austria, Elvetia, Belgia, Marea Britanie, Olanda si Franta. Dintre companiile care au ales QRP in restul Europei, mentionam: British American Tobacco, DHL, Fujitsu Siemens, ING si KPMG.

 QRP sprijina companiile in vederea unei eficiente activitati de organizare, gestiune si control de proiect, printr-un proces de formare a personalului, si o activitate de consultanta caracterizata prin serivicii de calitate, dispunand de manageri de proiect pregatiti si calificati dupa standarde internationale.

 Calitatea serviciilor furnizate de QRP este garantata de procesele de atestare carora sunt supusi membrii personalului didactic si consulentii pentru programele PRINCE2, ITIL si MSP.

 


Data adaugarii: 2010-10-11 10:00:30    Vizualizari: 106
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop