Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow PARJOLEANU RALUCA 
Director traineri

PARJOLEANU RALUCA


Oras: GALATI
Tara: ROMANIA
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0788595070
Raluca Parjoleanu este Specialist in Management de Proiect  si in Managementul Achizitiilor Publice, lucrand cu diverse APL-uri, companii si ONG-uri din tara si strainatate. A elaborat si implementat numeroase proiecte cu finantare nerambursabila, planuri de afaceri si studii de fezabilitate din cele mai variante domenii.

Trainer certificat, Andreea livreaza traininguri in intreaga Romanie, pe teme care tin de domeniul sau de expertiza: Management de Proiect, Achizitii Publice, Elaborarea Planului de Afaceri.

Totodata, Raluca Parjoleanu detine si compania RALARES CONSULT SRL, pe care a infiintat-o in anul 2004, avand ca obiect principal de activitate Consultanta pentru Afaceri si Management.


Data adaugarii: 2010-10-06 16:35:40    Vizualizari: 422
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop