Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Daniel Vieru 
Director traineri

Daniel Vieru


Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0733 680 539
Daniel Vieru este Formator principal in mediere, autorizat de Consiliul de Mediere, si desfasoara programe de formare in managementul conflictului. 

Avand ca modele, traineri din Marea Britanie, SUA, Canada, Danemarca, Olanda, Ungaria, Israel si Ungaria si-a dezvoltat competente in domeniul medierii, negocierii, comunicare si management de proiect avand in ultimii zece ani, peste 1000 de ore de training sustinute.

 

Valorile in care crede, sunt cele care sustin impartialitatea, neutralitatea si respectul fata de beneficiari. }n activitatea sa de formare sustine dezvoltarea abilitatilor de comunicare, fara alterarea continutului transmis, intelegerea conflictului si dinamicii sale si identificarea celor mai intelepte modalitati de transformare a potentialului pozitiv din cadrul acestora.

 

Este membru al Federatiei Romane de Psihoterapie, in calitate de Psihoterapeut licentiat in cadrul Asociatiei Romane de Hipnoza, Relaxare si Terapie Ericksoniana, si cativa ani de experienta in managementul organizational si de proiect.

 

Printre pasiuni, sunt pescuitul si fotografia.

 


Data adaugarii: 2010-08-12 12:19:07    Vizualizari: 381
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop