Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Silviu Popa 
Director traineri

Silviu Popa

Silviu Popa

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0729.05.23.97

Formatia stiintifica dobandita in peste 25 de ani de activitate la Institutul de Fizca Atomica in calitate de cercetator stiintific m-a ajutat sa privesc domeniul dezvoltarii personale si performantei de varf dintr-o perspectiva noua si orientata spre rezultate concrete.

De aceea am putut trece cu usurinta de la fizica cuantica, in care mi-am luat doctoratul in 1994, la stiinta succesului, bazata pe principiul cuantic de baza ca mintea noastra creaza realitatea materiala. Stiinta succesului este o stiinta aflata la frontiera dintre fizica cuantica, spiritualitate, psihologie si terapiile energetice. Cercetarile facute pe plan mondial si experienta personala mi-au aratat ca motivul pentru care oamenii esueaza in viata nu este acela ca nu sunt destepti sau ca nu muncesc din greu sau ca nu au noroc. Motivul este ca ei nu inteleg cum functioneaza succesul.

Din fericire, problema aceasta are o solutie ! Stiinta succesului poate fi invatata si aplicata la orice arie a vietii .Este ceea ce fac de peste 5 ani in seminariile si conferintele pe care le sustin, ori in sedintele de consultanta pentru cresterea performantei. Rezultatele obtinute de cursantii si clientii mei sunt vizibile in cariera profesionala, in afaceri, in starea de sanatate si in relatiile interpersonale.


Tipuri de seminarii :

  • seminarii EFT (Emotional Freedom Techniques)

          - EFT pentru incepatori

          - EFt pentru avansati

          - bani si prosperitate

          - stress management

          - relatii romantice si partenerul ideal

  • seminar Legea atractiei
  • seminar Principii si tehnici ale succesului
Seminariile sunt sustinute in Bucuresti si in orice oras din Romania , unde exista minimum 10 solicitanti.

Pentru a afla calendarul evenimentelor ce vor fi organizate , accesati www.StiintaSuccesului.ro 

Pentru informatii suplimentare, accesati www.StiintaSuccesului.ro 


Data adaugarii: 2009-12-03 15:50:05    Vizualizari: 1903
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop