Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Ioana Otoiu 
Director traineri

Ioana Otoiu

Ioana Otoiu

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0740759294
Am auzit de curand, intr-o prezentare despre importanta talentului, urmatoarea fraza: "cand ajungi sa te trezesti cu bucurie dimineata pentru a merge la job, atunci poti avea si performanta!" si sunt total de acord.
Sunt convinsa ca si eu mi-am descoperit talentul. Stiu de foarte mult timp ce este potrivit pentru mine. De cand ma jucam "de-a profesoara" si invatam papusile sa scrie "mama"!

Am pasiune pentru munca mea, de trainer, iar feedback-ul primit de la participantii la cursurile mele este factorul motivator care ma face sa merg inainte, trecand peste obstacole. Imi este usor sa scriu cursurile si sa le sustin! Sunt mandra cand vin oamenii la mine si imi spun "stii, am facut asa cum ai spus la curs si mi-a iesit!" sau "te voi recomanda si altora"....

Portofoliu de cursuri sustinute în perioada Ianuarie 2005 – August 2009·         Num�

Data adaugarii: 2009-10-20 06:01:56    Vizualizari: 538
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop