Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Niculae Roxana 
Director traineri

Niculae Roxana


Oras: Constanta
Tara: R
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: +40745 084 801

Roxana Niculae este consultant in Comunicare organizationala si Relatii Publice si trainer. Licentiata a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Ovidius Constanta, Roxana a devenit trainer in 2006, dupa o experienta de aproape zece ani la Catedra de Limba romana a Liceului Teoretic George Calinescu din Constanta. A activat ca inspector de comunicare la ISJ Constanta, apoi ca si consilier de imagine si PR la Cancelaria Institutiei Prefectului. A absolvit Masterul in Comunicare Manageriala si Resurse Umane si diverse stagii de perfectionare ca specialist in Comunicare, Gestionarea Conflictelor, Relatii Publice, Managementul proiectelor. In prezent ofera consultanta manageriala, consultanta in gestionarea si promovarea imaginii organizationale sau personale si sustine ca trainer cursul autorizat Comunicare si Relatii publice.


Data adaugarii: 2009-07-18 08:22:29    Vizualizari: 252
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop