Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Adrian Monoranu 
Director traineri

Adrian Monoranu


Oras: Iasi
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: +40723315738

In primul rand sunt marketer. Apoi sunt asistent universitar la Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi din 2003. Interesele mele sunt legate de strategic planning, marketing strategy, advertising, direct marketing si PR. Atentia mea se indreapta insa cel mai mult catre partea strategica a lucrurilor si tocmai de aceea sunt si autor al capitoulului despre planificare in marketing al cartii Marketing-principii, practici, orizonturi din 2006. Sunt trainer din 2004 cand am inceput alaturi de Stefan Prutianu cu un modul de strategie de marketing in cadrul unuia dintre programele lui de training. De atunci am fost trainer pentru diverse companii regionale si nationale. 

2005 - trainer intr-un proiect de marketing rural (strategii de dezvoltare a business-urilor in mediul rural) , marketing de localitate;

2006 - trainer pt SC Constructii UNU SA Iasi - strategii de marketing pentru dezvoltarea portofoliului de clienti;

2006 - 2007 - trainer pentru CITO Tg Neamt - marketing pentru ONG-uri;

2007 - trainer ROTON Romania - record label marketing;

2007 -trainer pentru SC Brass Auto SRL Iasi - PR si gestiunea personalului de contact;

2008 - trainer pentru AIESEC Romania - diverse colaborari in special pe strategii si promovare.

 


Data adaugarii: 2008-06-28 07:32:23    Vizualizari: 1682
Felicitari
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2009-06-13 18:55:14
Stiu de eforturile depuse de tine si vreau sa iti spun ca imi place ceea ce faci si foarte putini tineri ca tine si ca mine se mai implica in ceea ce ne place. Cred ca meseria pe care ti-ai aleso iti v-a oferi foarte multe satisfactii. Felicitari.
Apreciere
0
Autor: Liviu
Data: 2008-07-11 17:35:12
L-am vazut la IMTO Iasi si mi-a facut o impresie foarte buna.
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop