Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow RADU NECHITA 
Director traineri

RADU NECHITA


Oras: PIATRA NEAMT
Tara: ROMANIA
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0740-101764

Cine suntem:
Mentor Training ofera servicii de instruire si consultanta companiilor orientate spre client si calitate. Suntem o companie de training cu peste 300 de cursuri in 6 ani de activitate, 4000 de cursanti.

Misiunea noastra:
Performanta prin educatie pentru oameni si organizatie.

Scopul companiei:
Sa oferim partenerilor orientati catre client si calitate instrumente din sfera resurselor umane necesare atingerii performantelor propuse in planul de afaceri.

Oferta:
Mentor Training ofera servicii de instruire si consultanta companiilor orientate spre client si calitate. Trainerii utilizeaza metode moderne de dezvoltare a cunostintelor, abilitatilor lucrative si de atitudine pentru vânzari directe si din show-room-uri. Este folosita sub licenta metoda de evaluare comportamentala LIFO.

Realizam programe de training, coaching, mystery shopping precum si consultanta in dezvoltarea sistemelor de: recunoastere si motivare, recrutare & selectie, masurare si raportare a activitatii, trepte de cariera, evaluare, feed-back pentru companii din industrii FMCG, IT&C, auto, telefonie mobila, constructii, farmaceutice, imobiliare, productie AMC, productie mobila. Experienta trainerilor este obtinuta in companii multinationale.


Data adaugarii: 2009-03-07 12:41:19    Vizualizari: 728
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop