Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Raluca Mohanu 
Director traineri

Raluca Mohanu

Raluca Mohanu

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0724 515 669

Ultimii patru ani i-am petrecut ca Training & Development Manager in cadrul Wrigley Balkan East. Astfel cunosc tot procesul de training si dezvoltare - de la planificare si bugetare, la analiza nevoilor, sustinerea programelor si monitorizarea rezultatelor.

Impartasesc astfel viziunea unui “client” asupra procesului de training. Stiu cum este sa iti doresti un curs adaptat la nevoile tale, in care participantii sa invete cu adevarat si sa se intoarca cu un plus de motivare si productivitate la sarcinile de zi cu zi.

Am dezvoltat curriculum pentru peste 20 de programe diferite de training. Am sustinut peste 1,000 de ore de curs adresate in special middle si top managementului. Cele mai frecvente teme abordate au fost cele legate de adaptarea noilor manageri la rolul lor si coaching.

Stilul meu de trainer este caracterizat prin competenta si claritate, cunosc subiectul pe care il facilitez si imi plac sa am cat mai multe raspunsuri. Reusesc sa creez o atmosfera deschisa si interactiva si construiesc cursul pornind de la experienta participantilor.

Cred in continuarea training-ului la locul de munca prin programe de on-the-job-training (OJT) si coaching.


Data adaugarii: 2009-01-25 09:09:04    Vizualizari: 210
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop