Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dan Armasu 
Director traineri

Dan Armasu


Oras: Brasov
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0744636260

In acest moment sunt Vice Presedinte de Relatii Externe in AIESEC Brasov si trainer in aceasta organizatie de aproximativ 1 an si jumatate.

Cea mai mare experienta de training este pe vanzari, domeniu in care am tinut peste 30 de ore de training pentru diferite tipuri de audiente, inclusiv la conferinte din strainatate, cu nivele diferite de pregatire.

Am mai livrat traininguri pe planificare strategica, project management, time management, team mangement, si alte soft skills.

AIESEC este o organizatie recunoscuta pentru trainerii ei, fosti membrii fiind acum la companii precum Human Invest, Dale Carnegie sau TMI.


Data adaugarii: 2009-01-15 12:21:13    Vizualizari: 478
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop