Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Marinescu Adrian 
Director traineri

Marinescu Adrian


Oras: Bucuresti
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0722221029

Cu o experienta profesionala de peste 15 ani, Adrian a activat 4 ani in domeniul productiei si distributiei bunurilor de larg consum, 8 ani in servicii financiare si de telecomunicatii si 3 ani in training, Resurse Umane si consultanta.

A ocupat pozitii manageriale in companiile: Colgate Palmolive, Connex-Vodafone, Citibank.

A absolvit cursuri de specializare si formare profesionala printre care: Master in Resurse Umane si Comunicare Manageriala, NLP Intensiv.
Adrian a dezvoltat si a sustinut cursuri pe urmatoarele arii:

Tehnici avansate de vanzari, Managementul retelei de distributie, Abilitati de comunicare, Tehnici de Negociere, Coaching, Leadership,Time Management, Customer Service, Managementul Performantei, Tehnici de prezentare, Train the trainers.


Data adaugarii: 2009-01-12 14:05:22    Vizualizari: 483
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop