Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Bichis Daniel 
Director traineri

Bichis Daniel


Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0788294801, 0726801881
Daniel Bichis este trainerul NLP roman cu cele mai vechi state de serviciu (fiind certificat de catre Society of NLP în 2000), cele mai multe recunoasteri internationale (IANLP, IN, ICI, IAC) si singurul care s-a dedicat domeniului aplicatiilor business ale NLP. Este singurul trainer roman solicitat sa fie asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP. Recent, a devenit membru al NeuroLeadership Institute, asociatia internationala ce promoveaza aplicarea noilor descoperiri din domeniul functionarii creierului uman in vederea optimizarii performantelor organizationale.
De asemenea, Daniel este singurul roman certificat international in privinta masurarii si dezvoltarii inteligentei emotionale (MHS-Canada si Institute for Organizational Performance – SUA). Este coordonatorul primului studiu referitor la impactul inteligentei emotionale asupra companiilor romanesti IELM-2007. Increderea ferma in potentialul nelimitat al fiecarui client, individual sau organizational, precum si abilitatea de a-i ajuta pe ceilalti sa treaca dincolo de barierele conceptuale sau emotionale care ii impiedica sa-si atinga obiectivele, sunt secretele succesului sau.

Data adaugarii: 2008-12-06 15:40:34    Vizualizari: 661
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop