Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Munteanu Mihaela Steliana 
Director traineri

Munteanu Mihaela Steliana


Oras: Iasi
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0740 513864

Sunt juralist cu experienta de 14 ani in presa scrisa si radio.

Am studii superioare in comunicare si relatii publice si lucrez la Studiou Regional Radio Iasi, ca reporter si la Fundatia Alaturi de Voi Romania, coordonator PR.

Am experienta in organizarea si sustinerea de traininguri, fiind solicitata pana acun ca trainer pe teme precum "Abordarea problematicii HIV SIDA de catre mass media", "Bune practici in relatarea despre persoanele cu nevoi speciale", " Comunicarea in ONG/uri", "Pozitionarea organizatiei prin campanii de relatii publice", "Managementul situatiilor de criza", "Campanii de lobby si advocacy".

      


Data adaugarii: 2008-10-16 08:22:17    Vizualizari: 661
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop