Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Exegens Management Consultants 
Director traineri

Exegens Management Consultants

Exegens Management Consultants

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0743 048 696

EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS este o firma capabila sa sustina mediul de afaceri romanesc cu scopul clar de a creste competitivitatea prin reduceri sistematice de costuri, prin cresterea nivelului de calitate perceputa de clienti si prin scurtarea timpului de reactie la semnalele pietei.

Oferta EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS este formata din patru produse-sistem, servicii si cursuri pentru cresterea competitivitatii si productivitatii organizatiilor.

EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS  asigura avantajul competitiv pe termen lung in afacerea Dumneavoastra prin servicii si cursuri pentru urmatoarele procese de afaceri:

1) PRODUCTIVITATE

2) SALES/ OPERATIUNI & COMPETITIVITATE

3) CONTROLLING & CONTROLLER

4) CONTABILITATE FINANCIARA.

Cele patru produse-sistem EXEGENS creeaza premisele asigurarii competitivitatii organizationale prin dezvoltarea unui SISTEM MANAGERIAL care imbina armonios toate dimensiune unei afaceri cu scopul clar: profitul controlat pe termen lung.

Mediile de afaceri carora se adreseaza intregul pachet de produse EXEGENS sunt mediile puternic concurentiale care necesita readaptari rapide la schimbarile din piata.

Avand convingerea ca oferta noastra este benefica afacerilor Dumneavoastra, va invitam ca, pentru mai multe informatii privind activitatea EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS, sa accesati pagina noastra de internet.

EXEGENS MANAGEMENT CONSULTANTS - calea spre competitivitate.


Data adaugarii: 2008-10-08 13:55:05    Vizualizari: 1043
exegens este super
0
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-10-20 01:50:41
Am fost la un training la EXEGENS si a fost cea mai buna experienta profesionala din viata mea.
Este cu adevarat o firma profesionista din toate punctele de vedere. Ce am invatat acolo am aplicat in firma in care lucrez iar apoi am obtinut o marire de salar.
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop