Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dana Mocanu 
Director traineri

Dana Mocanu


Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0748196154, 0754095151

Trainer cu experienta de 4 ani in domeniul managementul de proiect, programe de finantare, fonduri structurale, managementul echipei.

Manager general al SC Daneco Expert Consulting - firma de consultanta in domeniul proiectelor finantate din fonduri structurale si alte fonduri europene.

Am absolvit o serie de programe de pregatire in domeniul project cycle management, organizate de institutii din Romania si Comisia Europeana.

Master in drept comunitar si afaceri europene (Facultatea de Filosofie, Universitatea Bucuresti), curs post-universitar in domeniul dreptului comunitar (Universitatea Bucuresti), Facultatea de drept (Univversitatea "Nicolae Titulescu"), Facultatea de electronica si telecomunicatii (Universitatea Politehnica Bucuresti.

 


Data adaugarii: 2008-09-03 16:00:44    Vizualizari: 655
Recomandare
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2009-02-02 16:38:41
O recomand din suflet. Este foarte buna.
Stie ce preda. O sa fiti foarte multumiti!
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop