Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Rares ION 
Director traineri

Rares ION


Oras: Cluj-Napoca
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0743341064
Experienta de peste 12 ani in mass-media, publicitate, asigurari, telefonie mobila, imobiliare si servicii financiar-bancare (companii multinationale si nationale).

Vanzari si management cu rezultate deosebite axate pe satisfacerea clientului, oferirea de servicii la un inalt nivel de profesionalism, profit si management de echipa la nivel national. A dezvoltat performeri in vanzare si management, cu recunoastere la nivel national.

Specializari si competente profesionale: vanzari directe si indirecte (servicii si produse), management strategic si operational, managementul timpului si al echipei, coaching, leadership, negociere si influenta, managementul calitatii.

Pasionat de flyfishing si acvaristica.

Data adaugarii: 2008-08-26 17:57:11    Vizualizari: 741
Am invatat ca se poate mai mult!
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-08-27 10:49:23
Dupa colaborarea cu R., am invatat ca pot sa muncesc mai eficient, sa depasesc targetele, sa am un time management mai bun si sa castig mai multi bani!

Omul are har :)
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop