Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Management financiar arrow Center for Productivity Improvement 
Director traineri

Center for Productivity Improvement

Center for Productivity Improvement

Oras: Tirgoviste
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: +40-728-934.499

Center for Productivity Improvement (cPi) este o companie romaneasca de training si consultanta, infiintata pentru a ajuta firmele romanesti sa dobandeasca cunostintele si expertiza necesare pentru a-si imbunatati productivitatea si performanta operationala.

Imbunatatirea calitatii, eficientei si flexibilitatii (adica toate aceste trei elemente in acelasi timp) companiei Dvs., va conduce la cresterea competitivitatii, conditie absolut obligatorie intr-un mediu puternic concurential, precum piata globalizata.

Noi suntem compania sora a firmei Van Goubergen P&M, fondata in 1993, cu sediul in Belgia, si care asigura servicii de training si consultanta pentru companii vest-europene, americane si canadiene, cum ar fi: Philips, Volvo, Bobcat, Fujifilm, Akzo Nobel, Heineken, Master Foods, Mars, Nike, etc., intr-un spectru foarte larg de industrii www.vangoubergen.com.

Prin aceasta afiliere ramura romaneasca a fost inzestrata cu toate abilitatile, cunostintele, practicile si experienta, necesare pentru a ne asigura ca firmele romanesti vor avea parte de acelasi standard inalt de consultanta si training, ca si companiile vestice.


Data adaugarii: 2008-07-31 11:03:33    Vizualizari: 569
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop