Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Management financiar arrow Diagma 
Director traineri

Diagma

Diagma

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0744551151
Cine suntem:
Un grup de profesionisti care crede cu tarie intr-un mediu de business performant, curat, competitiv. Toti, fosti clienti pentru serviciile pe care le oferim. Si asta ne ajuta sa-ti intelegem asteptarile.
O echipa dinamica, flexibila, vie. Care se adapteaza cerintelor tale.
O mica colectie de performeri in diferite domenii de business: vinzari, marketing, finante, resurse umane. Cu instrumentele si viziunea de care, poate, ai nevoie.
Un partener de incredere. Fara de care nu se poate.

Ce vrem:
Sa schimbam lumea. Sau, cel putin, s-o ajustam. Sa contribuim, cu experienta si cunostintele noastre, la cresterea performantelor clienţilor nostri. Sa aducem in piata un plus de competenta si competitivitate. Si, de ce nu, un pic de relaxare si non-conformism. Sa privim inainte cu incredere si inapoi cu satisfactie.
Si, nu in ultimul rind, sa castigam. Bani si prestigiu. Impreuna.

Data adaugarii: 2009-05-31 17:46:13    Vizualizari: 387
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop