Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dezvoltare personala arrow BRAESCU VIRGINIA - SMARANDITA 
Director traineri

BRAESCU VIRGINIA - SMARANDITA

BRAESCU VIRGINIA - SMARANDITA

Oras: ONESTI
Tara: ROMANIA
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0740.367379
Virginia - Smarandita Braescu este formator pentru educatia adultilor certificat de MMFES si de MECT. A absolvit cursuri de master la Universitatea "A. I. Cuza" - Iasi, specializarea "Medierea conflictelor" si urmeaza cursuri de psihologie si masterul Management financiar la Universitatea Ecologica Bucuresti. Este licentiata in filologie si are traduceri din limba franceza publicate la editura Trei. Este membru fondator si presedinte executiv al Centrului de Training, Consultanta si Mediere (CTCM). A urmat cursuri de formare continua in managementul comunicarii si relatiilor interpersonale, consiliere si orientare, IT si cursuri de dezvoltare personala prin psihanaliza, Gestalt, analiza tranzactionala, programare neurolingvistica.
Data adaugarii: 2008-07-03 08:37:04    Vizualizari: 1840
smarandita braescu
10
Autor: alina
Data: 2010-03-25 14:04:25
buna sunt alina si imi place foarte mult de smarandita braescu. am lucrat cu ea si este o persoana foarte buna, interesanta si ai de invatat de la ea.
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop