Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Team building arrow Ionescu Victor 
Director traineri

Ionescu Victor


Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0723156643

      Victor Ionescu este unul dintre tinerii exponenti ai noii clase de politologi si experti in campanie electorala din Romania. S-a nascut in Bucuresti, in anul 1982.

     A absolvit Facultatea de stiinte Politice din cadrul SNSPA, precum si masterul in Constructie Politica si Marketing Electoral in cadrul aceleiasi institutii, in prezent fiind doctorand.

      Formarea sa in domeniul stiintelor politice, ce cuprinde domenii precum marketingul politic, comunicarea politica, campania electorala, relatiile cu mass-media, management organizational s.a., coroborata cu pregatirea dobandita in urma cursurilor de specializare organizate de catre institutii de prestigiu din Romania si din Europa (scoala Nationala de Studii Politice si Administrative - SNSPA, Consiliul Europei, Institutul Robert Schuman, Fundatta Konrad Adenauer, Fundatia Hans Seidel) i-au permis lui Victor Ionescu sa-si desavarseasca cunostintele in materie politica.

      In paralel cu acestea a avut o implicare politica activa, ocupand si o serie de functii, astfel incat a putut observa chiar din interior jocul politic, cu toate implicatiile sale. in tot acest timp a fost implicat in campaniile electorale din diferite departamente, atat din pozitia de conducator, cat si din pozitia de consilier de imagine.

     Pe plan profesional, Victor Ionescu are o experienta in sistemul administratiei publice de peste noua ani, cunoscand administratie publica locala si centrala si, in acelasi timp, mecanismul prin care acestea functioneaza.

       Ca si activitatea extra curriculara, Ionescu a activat in diferite ONG-uri, propunand si sprijinind diferite proiecte de interes national.

     Cunoscand fenomenul politic atat din interior, din postura de om politic, cat si din exterior, ca si profesionist, Ionescu a reusit sa publice cateva lucrari in domeniu, dar si numeroase analize si materiale aparute in presa.


Data adaugarii: 2008-07-01 13:10:35    Vizualizari: 1243
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop