Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Relatii clienti arrow Drd. Mihaela Liliana Stroe 
Director traineri

Drd. Mihaela Liliana Stroe

Drd. Mihaela Liliana Stroe

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0722 435 456

Drd. Mihaela Liliana Stroe este sociolog, speaker, autor si specialist in comunicare nonverbala. Sustine programe si cursuri in domeniul comunicarii nonverbale si este recunoscuta ca expert in profiling nonverbal, creand prima revista romaneasca online dedicata acestui domeniu, Nonverbal Magazine.

Este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii Bucuresti, detine un master in comunicare si relatii publice de la Universitatile din Bucuresti si Trieste/ Italia si este viitor doctor in comunicare nonverbala. Ea a urmat si o specializare avansata in descifrarea comportamentului nonverbal la Centrul de Studii si Cercetari in Comunicare Nonverbala din Gorizia/ Italia.

Mihaela este trainer si facilitator acreditat de compania Advanced People Strategies din UK pentru programe de Leadership and Management, recunoscute de Institute of Leadership and Management din UK. In plus, este consultant independent pentru instrumentele sociologice Human Synergistics de investigarea a culturii si climatului organizational.

Conduce seminarii si prezentari pentru companii, organizatii, universitati si diverse evenimente publice din intreaga tara. Participantii la seminariile ei au acordat sesiunilor Mihaelei evaluarea de “Excelent”, mentionand profesionalismul, organizarea, stilul de prezentare si materialele folosite, alaturi de carisma si pasiune.

Mihaela a aparut la variate emisiuni de radio si televiziune. Este citata in presa si scrie numeroase articole in cotidiane, reviste de business si online dintre care mentionam Business Standard, Evenimentul Zilei, Cotidianul, Business Magazin, Psychologies, Body, Mind & Spirit Magazine, Psihologia Azi, www.business-edu.ro, www.profesiionline.ro, www.hr-romania.ro, www.ele.ro, www.bloombiz.ro,www.bizcampus.ro, www.empower.ro, www.managementsipsihologie.ro, etc.

Inainte de a deveni profiler nonverbal, Mihaela Liliana Stroe a fost corporate affairs, consultant in comunicare si brand marketing pentru branduri internationale din domeniul retail si fashion. Tocmai acest background corporatist o recomanda pentru proiectele legate de sporirea abilitatilor de comunicare, de prezentare si imagine personala (personal branding) ale oamenilor de afaceri si a celor din politica.

Din 2002 ea conduce propria companie, Acta Nonverbal, cunoscuta pe piata pentru serviciile de consultanta in comunicare si pentru trainingurile sustinute in domeniul comunicarii nonverbale. Acta Nonverbal ofera servicii precum: organizare evenimente, strategie PR & comunicare, media & marketing, comunicare corporate & brand, comunicare interna & externa, comunicare de criza, programe de CSR si nu in ultimul rand, traininguri pentru abilitati de PR & media, abilitati de comunicare verbala si nonverbala.

Mihaela este partner si in compania Business Coach, specializata in programe de dezvoltare organizationala si a resurselor umane. Business Coach ofera servicii de consultanta (coaching & mentoring, evaluarea resurselor umane, audit & cercetare a culturii organizationale), progame de dezvoltare profesionala si de customer service (open si in-house), programe de teambuilding, scoli de vara si programe customizate.


Data adaugarii: 2008-08-07 16:38:57    Vizualizari: 1719
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop