Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Marketing arrow Liviu TALOI 
Director traineri

Liviu TALOI

Liviu TALOI

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0745289583

Liviu Taloi - consultant pe comert electronic inca din anul 2004 cu experienta in activitatile de zi cu zi ale magazinelor online romanesti. In perioada 2004 - 2006 a fost PR Mannager la eMAG. Dupa incetarea colaborarii cu eMAG a acordat servicii de consultanta specifica principalelor magazine online din Romania, in domeniile IT&C, imobiliare, turism, bricolaj, cadouri, carti.

In anul 2006 a participat la realizarea primului studiu guvernamental legat de comertul electronic, comandat de MCTI, unde a pus bazele codului de conduita adresat comerciantilor online, un sistem de bune practici care a dus in final la elaborarea unui draft de proiect pentru Marca de Incredere in cadrul ANEC - Asociatia Nationala pentru E-Commerce, al carui membru fondator este.

A promovat si pledat in multe conferinte cauza comertului online romanesc, acordand premii pentru conferintele FinMedia pentru cel mai bun magazin online al anului. In anul 2007 la Gala Premiilor eCommerce a prezentat in premiera studii de uzabilitate efectuate pe magazinele online concurente.

In anul 2008 a sustinut mai multe traininguri adresate comerciantilor online sub titulatura iSell - training de comert electronic. Ca membru ANEC si APTI a promovat in randurile comerciantilor programul POS CCE de finantare, participand la mai multe sedinte lucrative unde a facut informari despre acest program de finantare.

Data adaugarii: 2008-07-10 17:44:25    Vizualizari: 1449
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop