Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Banking arrow Maricica Georgescu 
Director traineri

Maricica Georgescu


Oras: Voluntari
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0723239089

Dezvoltator si livrator de cursuri de risc bancar; Riscul Operational; Analiza Financiara, Instrumente de management al calitatii in creditare; Prevenirea fraudelor.

Senior trainer cu 17 ani de experienta bancara in domeniul riscului de credit, risc operational, administrare si monitorizare credite, recuperare creante. 

Consultant extern pentru crearea de cursuri operatiuni bancare adaptate.

Pentru a vizualiza cateva comentarii despre calitatea programului de training pe care-l desfasor accesati http://www.freelanceri.ro/index.php?option=com_sobi2&sobi2Task=sobi2Details&catid=25&sobi2Id=1056&Itemid=99999999.


Data adaugarii: 2009-03-05 14:31:31    Vizualizari: 571
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop