Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dezvoltare organizationala arrow Szövérdfi-Szép Zoltán 
Director traineri

Szövérdfi-Szép Zoltán

Szövérdfi-Szép Zoltán

Oras: Timis
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 004-0256-493 642; 004-0721-015 486

   Am absolvit "training for trainers" la Strasbourg, la Consiliul Europei in 2003. De atunci lucrez in special cu organizatii neguvernamentale folosind tehnicile educatiei non-formale.


Data adaugarii: 2008-10-01 17:04:47    Vizualizari: 746
Seriozitate
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-10-06 08:09:27
Domnul Szoverdfi-Szep Zoltan este vicepresedintele Biroului de Consiliere si Formare START din Timisoara, totodata partenerul traditional al programelor Uniunii Organizatiilor de Tineret Maghiare din Romania - UOTMR. Fiind un trainer format in urma cursurilor absolvite in cadrul Consiliului Europei, el poseda calificarea si experienta necesara pentru a colabora cu succes la realizarea si implementarea proiectelor desfasurate de catre UOTMR. Am avut placerea sa lucram cu dansul in cadrul mai multor proiecte comune de lunga durata, majoritatea acestora bazate pe metodele educatiei nonformale, avand ca scop dezvoltarea comunitatilor organizationale si pregatirea adecvata a liderilor acestora.
Pasiune, devotament, profesionalism. Sunt cele trei principii care stau la baza activitatii desfasurate de catre domnul Szoverdfi. Am onoarea sa-l pot considera nu numai partener al programelor noastre dar si un prieten adevarat. Il recomand cu convingere tuturor acelora, care cauta un trainer calificat, serios, responsabil si perfectionist.
Seriozitate
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-10-06 08:05:40
Domnul Sz
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-10-03 14:27:14
Am avut placerea sa il am trainer intro situatie nu chiar usoara, chiar si pentru un trainer cu experienta, un training bilingv. Am fost foarte placut impresionata de felul in care s-a descurcat si a reusit sa transimta informatia participantilor, si de felul in care a reusit sa ne faca sa interactionam intre noi,participantii, chiar daca vorbeam limbi diferite (maghiara - romana). Totul a decurs intro ordine perfecta. E un trainer excelent,cu un talent special de a se apropia de oameni de orice varsta si provenind din medii sociale diferite. E un exemplu bun de urmat. De la mine are multi de 10 cu multe stelute.
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2008-10-03 12:02:15
E de departe cel mai bun trainer la a carui cursuri am participat.Iti face placere sa il asculti,fiecare lectie de a lui ramane imprimata in creier deoarece felul de a o impartasii te cuprinde perfect.Un bun ascultator,implicit un bun psiholog.Se adapteaza la oameni in functie de caracterul fiecaruia,le vorbeste ca "din mediul lor" si atunci se face si mai ascultat.Am invatat o gramada de lucruri frumoase de la el si abia astept sa mai invat!E facut pentru a fi trainer,si perfect pentru a fi si trainer de traineri:)(aa chiar,danseaza fain:))
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop