Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dezvoltare organizationala arrow Gabriela Girmacea 
Director traineri

Gabriela Girmacea


Oras: Onesti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0234-325977
Lucrez ca formator de 6 ani, desi certificarea am obtinut-o in 2007. Am derulat proram in colaborare cu CCD Bacau si Centrul de Experiente Pedagogice si Culturale, organizatie nonguvernamentala care organizeaza cursuri pentru adulti si elevi. Gestionez programe pentru obtinerea certificatelor de competenta lingivstica recunoascute la nivel international pe piata muncii: TOEIC (limba engleza) si TFI (limba franceza).

Data adaugarii: 2008-08-27 18:20:01    Vizualizari: 643
Felicitari
10
Autor: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Data: 2009-02-16 09:08:31
Am organizat un curs de Formatori, care ne-a placut foarte mult, datorita modului de abordare al acestuia de catre Gabriela Girmacea.
Am apreciat:
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop