Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Lean Manufacturing arrow Alin Valentin Preja 
Director traineri

Alin Valentin Preja

Alin Valentin Preja

Oras: Alba Iulia
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Telefon: 0726921865
   Cand am decis sa conturez proiectul LeanWay aveam in minte doua aspecte total diferite ale omului modern, aspecte rezultante ale actiunilor de zi cu zi specifice fiecaruia dintre noi: omul organizational si omul divin - omul valoare. De ce diferite ? Pentru ca de-a lungul timpului fiecare din fatetele dominante ale vreunei culturi, societati sau forme de convietuire au sustinut teorii partinice unuia sau altuia din cele doua patternuri umane. Desigur o mai amanuntita, clara si specifica analiza o vor putea face cu siguranta psihologii, ceea ce vreau eu sa reliefez insa este ca, OMUL intotdeauna ESTE si VA FI o valoare, care, prin legitati ce depasesc in parte cunoasterea umana, tinde in permanenta sa se ORGANIZEZE. Probabil ca atat pana acum, cat mai ales in anii ce vor urma, veti auzi fiecare in mediul Dumneavoastra de munca, o multime de lucruri despre Lean si Six Sigma , notiuni considerate inca foarte diferite.

Fara a insista prea mult pe marginea acestui brief introductiv, mesajul LeanWay se doreste a fi un promotor al ideii de companie vie, o companie in care fiecare participa la propria dezvoltare si impreuna la dezvoltarea generala a organizatiei.

Cu ganduri bune,
Alin V. P.


Data adaugarii: 2010-04-02 22:28:10    Vizualizari: 417
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop