Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Comert electronic arrow Adrian Soare 
Director traineri

Adrian Soare

Adrian Soare

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0748.504.238

Trainingurile lui Adrian se bazeaza pe eliminarea stereotipurilor folosite de obicei intr-un cadru oficial. Se axeaza pe informatii si exerciti directe, aplicabile imediat, usor de asimilat si greu de uitat. 

In ultimii 4 ani Adrian s-a concentrat pe traininguri de seductie si dating adresate barbatilor, abilitati de comunicare(limbajul trupului) motivare si tehnici de vanzari.

Pentru organizatiile studentesti, trainingurile sunt gratuite. Ceilalti clienti pot cere un fee folosind adresa de mail. 


Data adaugarii: 2010-05-16 05:58:17    Vizualizari: 507
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop