Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Achizitii arrow Asociatia Firmelor de PR din Romania 
Director traineri

Asociatia Firmelor de PR din Romania


Oras: Bucuresti
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: +40 31 8053267
Divizia EVOLORE de training deruleaza programe de consultanta si formare profesionala continua cu renumite institutii din Romania, printre clientii EVOLORE numarandu-se: TransGaz Medias, Electrica Transilvania Nord, Daewoo Mangalia, Nuclear Electrica, C.N. Apele Romane, Loteria Romana, ANRCTI, S.C. Finn Forest Romania, Autoritatea Nationala de Reglementare si Monitorizare a Achizitiilor Publice (ANRMAP), Oficiul Roman pentru drepturile de autor (ORDA), SNGN ROMGAZ SA, S.C. Rulmenti Barlad, RATB, Oficiul National al Registrului Comertului, Primaria Sibiu, Primaria Pitesti, Complexul Energetic Turceni, Romania Hypermarche SA CORA, EISBERG Romania , PETROM, CRAMELE HALEWOOD, Compania Nationala „Administratia Porturilor Maritime„ SA Constanta etc.

EVOLORE a organizat numeroase seminarii de informare si documentare cu privire la accesarea fondurilor structurale, programe care s-au bucurat de un real succes in randul participantilor.

Data adaugarii: 2008-10-20 15:27:36    Vizualizari: 709
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop