Special pentru traineri
Daca nu va regasiti in categoriile afisate, trimiteti un e-mail la adresa contact [at] traineri [punct] ro. Vom adauga o categorie potrivita dvs in cel mai scurt timp.Cele mai vizitate pagini
Catalog traineri arrow Dezvoltare personala arrow Autocunoastere arrow Mihail Musat 
Director traineri

Mihail Musat

Mihail Musat

Oras: Bucuresti
Tara: Romania
Email: Aceasta adresa de e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat ca a putea vizualiza pagina.
Website: Website
Telefon: 0722214388
  • Mentoring
  • Coaching
  • Personal development projects
  • Training delivery and development
  • Team Building delivery and development
  • Project management and consultancy

 

Numele meu este Mihail Musat si sunt un tanar manager intr-o multinationala cu sediul central in Chicago, USA. In timpul liber, voluntar "life-coach" :)

 

Nu imi place sa vorbesc prea mult despre mine, ci mai degraba despre viata si frumusetea ei. Cred ca ceea ce ma recomanda sunt proiectele mele si ceea ce au de spus altii despre mine. Intre timp, eu am grija sa evoluez :)

Ce ma recomanda:

1. http://www.linkedin.com/in/mihailmusat- puteti sa mergeti la View Full Profile (sper ca aveti cont) - pe langa cele aproape 700 de conexiuni directe, am 96 de recomandari. [nu o spun ca lauda ci ca prezentare – consider mai reprezentativ ce au altii de spus in acest caz]

2. http://www.whichway.ro- personal blog

 

Ce pot sa fac eu? Eu pot sa AJUT. Asta este ceea ce imi place sa fac la locul de munca cu echipa mea, precum si in timpul liber cu mine (in primul rand) si cu fiecare persoana pe care o cunosc si simt ca are nevoie de ajutor.

 

Si pentru ca eu cred ca felul in care ma percep cei din jur este mai relevant decat felul in care ma percep eu, o sa pun cateva citate scurte ale unor oameni cu care am avut placerea de a lucra, interactiona, stabilii prietenii pe viata:

 

"M-ai ajutat sa am incredere in mine si in visele mele,sa vad ca daca imi doresc cu adevarat ceva tot Universul comploteaza la indeplinirea dorintei mele; de asemenea m-ai invatat ca trebuie sa ma bucur de fiecare lucru mic si sa fi acolo cand clipele frumoase iti bat la usa:)"


"I remember him presenting his ideas, his plans and how impressed I was by his enthusiasm and determination. I had never met before such a motivated, proactive and eager to learn person. He is a “life coach”, very good at motivating you to perform at your best, helping you to find inside yourself the means towards evolving. "

 

"He is more than a friend, for he can be the right man at the right time in someone's life. His proactive attitude, his ways of thinking, his beliefs, his strong commitment to his work had lead me to strongly underline the fact that Mihail is a great man! I would like to outline more of Mihail's qualities, but it's better if you get to know him personally. In the end, it is always your choice :) . I choose a friend, a man that pointed the direction, a unique personality. Go for it! :)"

 

"Cred sincer ca daca te-as lega la ochi si ai pune degetul la intamplare in nomenclatorul de meserii pe o slujba si te-ai apuca de ea ai ajunge printre cei mai buni, oricare ar fi ea. Si nu doar cred sincer… nu am absolut nici o indoiala. Esti si vei fi un model pentru mine. Esti si vei fi o sursa constanta de inspiratie. Iti multumesc pentru tot ce faci."

 

"It's just...today teens need guidance, guidance that no school can give, and not even parents (even though they want the best for their children). So, if you ever decide to let go of this projects, i think the world would have lost a great trainer."

 

"Multumesc pentru tine, calatorule, multumesc ca viata te aduce in calea oamenilor care nici pe departe nu stiu raspunsurile, uneori nici macar nu stiu sa-si puna intrebarile. Si de cele mai multe ori nici nu cauta..."

 

Doresc sa afle lumea ca mai exista un om in plus pe lumea asta care este deschis sa ii ajute...pentru ca ii pasa de ei. Sincer, cred in potentialul fiecarui individ din lumea asta.


Data adaugarii: 2008-07-13 08:05:31    Vizualizari: 1594
Ai lucrat cu acest trainer? Acorda un calificativ:   0
Autentificare

Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont
Cei mai noi traineri
Alte informatii utile
Training Practice
Asigurari locuinte
Incarcator laptop | Tastatura laptop
Pagina de contact
Datele cu caracter personal colectate pe acest site sunt administrate de un operator autorizat inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr. 7381.
Traineri.ro © Copyright 2011 Toate drepturile rezervate conform legii
horoscop